FeaturesȘtiriUtilitare ușoare

Van Of The Year. Patru candidați pentru 2016

Dacă anul trecut juriul Van Of The Year a fost destul de ocupat dat fiind numărul mare de vehicule comerciale ușoare lansate în 2014 și eligibile pentru IVOY 2015, în acest an lucrurile par să fie ceva mai relaxate.

Juriul IVOY format din jurnaliști experți a anunțat lista candidaților la International Van Of The Year 2016, al cărui câștigător va fi anunțat pe 17 noiembrie în cadrul Solutrans, târgului de transport și logistică din Lyon.

Trei din cele patru modele de comerciale ușoare eligibile aparțin segmentului compacte din care face parte noul Fiat Professional Doblo Cargo, a patra generație a modelului Volkswagen Caddy și noile modele ale grupului PSA, Peugeot Partner/ Citroen Berlingo. Toate vehiculele eligibile, sunt conforme normelor de poluare Euro VI și întrunesc condițiile de siguranța active și pasive actuale.

Van Of The Year. Patru candidați pentru 2016

Principalul criteriu de nominalizare și votare a oricărei comerciale ușoare ca Van of the Year este contribuția adusă la ridicarea standardelor de eficiență și sustenabilitate în transportul rutier de mărfuri, respectând mediu și siguranța oamenilor.

În 2015, așa cum InfoTrucker v-a informat, titlul International Van Of The Year a fost câștigat de a treia generație Iveco Daily, festivitatea de premiere fiind organizată în cadrul IAA Hanovra

Juriul este format din 24 de jurnaliști experți, România fiind reprezentată de Marilena Matei, Tranzit.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button