ȘtiriTop News

Patru șoferi de camion riscă închisoarea pentru fals, în Danemarca

Aceștia sunt acuzați de utilizarea abuzivă a cardurilor tahograf și încălcarea regulilor privind timpii de condus și odihnă.

O companie de transport daneză din Funen și patru șoferi de camion sunt acuzați de Tungvognscenter Syd de săvârșirea a nu mai puțin de 738 de infracțiuni, care implică utilizarea abuzivă a cardurilor tahograf și fraudarea timpilor de condus și odihnă.

Mai exact, în dosar sunt vizați cei doi deținători ai cardurilor tahograf, o companie de transport daneză din Funen, și doi șoferi de camion, din care unul patron, care au utilizat abuziv cardurile tahograf cu scopul de a frauda timpii de condus și odihnă, în mod repetat.

Patru șoferi de camion riscă închisoarea pentru fals, în Danemarca

VEZI ȘI: Camioanele, autocarele și autoutilitarele de 3.5 tone controlate, în Belgia

Pentru faptele lor, cei patru șoferi de camion riscă pedepse cu închisoare pentru fals, conform art. 174 din Codul Penal din Danemarca. De asemenea, și compania de transport daneză riscă o condamnare, însă de natură pecuniară.

De asemenea, încălcarea dispozițiilor privind timpii de condus și odihnă se pedepsește în temeiul regulamentelor europene în vigoare.

Cazul așteaptă să se pronunțe la Tribunalul din Odense.

Din aceeași categorie...

Back to top button