ȘtiriTop News

Patru zile de controale în bloc în Tirol, săptămâna viitoare

Sunt așteptate ambuteiaje masive în Germania.

Statul austriac Tirol plănuiește patru zile de controale în bloc pentru camioanele care vin din Germania, săptămâna viitoare.

Din cauza controalelor în bloc din Tirol, autoritățile germane estimează obstrucționări semnificative ale traficului pe autostrada Inntal, în direcția spre punctul de trecere a frontierei Kieferfelden – Kufstein. Potrivit Poliției bavareze, ambuteiajele s-ar putea prelungi până la autostrada A 8 Munchen – Salzburg.

Patru zile de controale în bloc în Tirol, săptămâna viitoare

În ciuda criticilor din Germania și a crizei coronavirus, statul austriac Tirol continuă măsurile de limitare a traficului greu. Săptămâna viitoare, intrarea camioanelor în Austria va fi restricționată în zilele de luni, marți, miercuri și vineri. Joi este Înălțarea, zi de sărbătoare.

VEZI ȘI: Studiu Kravag și BGL: Criza de locuri de parcare din Germania se va accentua până în 2023

În total, statul Tirol va organiza în acest an 35 de zile de controale în bloc la camioane. În aceste zile, maximum 300 de camioane pe oră vor fi lăsate să treacă de punctul de control de lângă Kufstein.

Măsura este gândită pentru a limita aglomerația pe autostrada Inntal. În Germania, aceste acțiuni cauzează de ani de zile cozi imense de camioane. Abordarea tirolezilor este criticată de tot atâția ani, dar aceștia motivează decizia prin creșterea volumelor de trafic pe coridorul Brenner.

Din aceeași categorie...

Back to top button