Pe urma hoților cu ajutorul Facebook-ului

Pe urma hoților cu ajutorul Facebook-ului

În noaptea de 6 spre 7 mai 2016, șapte semiremorci cu prelată aparțind Spedition Weise GmbH au fost vandalizate, pagubele totale ridicându-se la peste 20.000 euro.

Drept răspuns la această acțiune de vandalism, compania germană a lansat o ofensivă pe rețelele de socializare împotriva vinovaților, oferind o recompensă de 2.500 de euro celui care poate furniza informații prețioase ce pot ajuta la prinderea făptașilor.

Pentru ca efectul să fie maxim, compania Spedition Weise GmbH a postat toată întâmplarea, plus fotografii pe pagina oficială de Facebook.

Pe urma hoților cu ajutorul Facebook-ului

Conform unei declarații date de responsabilul pentru relații publice a companiei germane în publicația eurotransporte.de, în mai puțin de șase zile de la postarea mesajul pe pagina de Facebook, acesta a fost distribuit de peste 11.000 de ori și a fost văzut de peste 845.492 de oameni.

Deoarece astfel de acte de vandalism sau furt sunt greu de demonstrat chiar și de către poliție, compania a ales un mod inedit de a cere ajutorul în încercarea de identificarea celor vinovați, crezând foarte mult în puterea Facebook-ului.

[pullquote align=”full” cite=”a declarat compania pentru infotrucker.ro” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]De la momentul postării nostre până în prezent am primit mai multe indicii. În momentul de față acestea sunt verificate, investigațiile fiind în plină desfășurare.[/pullquote]

https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker