PEMA și-a optimizat managementul anvelopelor utilizând soluția digitală CESAR de la Continental

PEMA și-a optimizat managementul anvelopelor utilizând soluția digitală CESAR de la Continental

PEMA și-a optimizat managementul anvelopelor pentru mai bine de 18.000 de vehicule din flotă, utilizând soluția digitală CESAR, dezvoltată de la Continental.

Soluția digitală CESAR a fost implementată de PEMA în 2018 și permite schimbul continuu de date relevante despre vehicule, service și updated-uri prin intermediul unei interfațe speciale.

“Beneficiile prelucrării tuturor activităților de management al anvelopelor prin intermediul soluției digitală CESAR au depășit așteptările noastre. În primul rând, transparența sporită ne ajută să ne asigurăm că acordurile la nivel de servicii încheiate individual cu clienții noștri sunt respectate în orice moment. Cheltuielile administrative au fost reduse și au fost introduse procese rapide standardizate peste granițe. În al doilea rând, beneficiem foarte mult de analiza datelor. Grație informațiilor înregistrate, am redus în mod semnificativ costurile de service și timpul de nefuncționare”, spune Wolfgang Beuleke, Team Lead Tire Management la PEMA.

Soluția digitală de administrare a flotei CESAR a fost dezvoltată special pentru serviciul Conti360° Fleet Services – serviciul profesional de anvelope al Continental – și a fost optimizat în permanență de atunci.

Datele referitoare la vehicule și anvelope sunt înregistrate în sistem și procesate centralizat. Utilizatorii pot accesa cele mai recente date în orice moment, indiferent unde se află.

VEZI ȘI: Câteva sfaturi simple pentru a evita o pană de cauciuc pe timp de vară

Pe baza cerințelor individuale ale clienților, CESAR utilizează fluxuri automate de lucru pentru a cartografia o serie de cazuri de service, astfel încât măsurile adecvate să poată fi implementate rapid – fie în atelierul dedicat al flotei, în garaj sau pe autostradă.

Prin analizarea datelor furnizate în ContiFleetReporting, Continental poate oferi clienților și recomandări menite să-i ajute să controleze procesele de management a anvelopei cu o eficiență maximă în Germania, Danemarca, Suedia, Elveția, Republica Cehă și Polonia.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.