Camioane

Pentru mai multă tracțiune noua generație de camioane Scania V8 este soluția

Noua generație de camioane V8 cu transmisie intergrală și cea mai mare cabină este cel mai recent performer de putere al suedezilor.

În cadrul evenimentului anual Scania Winter din Norvegia, suedezii au prezentat noua generație de camioane cu motor V8 de 650 CP și 3.300 Nm în configurație 6×4*4 cu tracțiune integrală pe prima și a doua axă.

Pentru mai multă tracțiune noua generație de camioane Scania V8 este soluția

Pe lângă avantajul unei tracțiuni mai bune pe față, camionul are și o manevrabilitate crescută, grație ultimei axe care este viratoare.

Noul performer de putere, așa cum îl denumește Scania, este echipat cu cea mai înaltă cabină S, dar cu tunel motor, deoarece aceasta trebuie să adăpostească sub ea propulsorul V8 și o transmisie mai înaltă.

Versatilitatea modelului a fost recent demonstrată în cadrul testelor din Norvegia, în timpul cărora a nins constant, așternându-se un strat de zăpadă a atins 1.3 metri.

Astfel, echipat cu lamă de zăpadă, camionul și-a demonstrat forța de trancțiune și puterea în cadrul operațiunilor de deszăpezire.

VEZI ȘI: Cabinele Scania produse la Oskarshamn vor fi transportate și feroviar

Desigur, camionul poate fi utilizat într-o multitudine de aplicații care necesită putere și tracțiune suplimentară, precum transportul de bușteni, construcții sau alte aplicații dificile.

Din aceeași categorie...

Back to top button