Performanțe crescute pentru noua generație Zetros

Mercedes-Benz a lansat noua generație Zetros

Mercedes-Benz a lansat noua generație Zetros, un camion dedicat transportului efectuat cu precădere în off-road.

Conform Mercedes-Benz, noua generație Zetros a fost complet reproiectată, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

În noua sa versiune, capabilul off-roader de 40 de tone vine echipat cu motoare mai puternice, capabile să livreze până la 510 CP și 2.400 Nm cuplu.

Noua generație Zetros se evidențiază prin performanțele extreme în off-road, grație sistemului de tracțiune integrală permanentă. Camionul vine cu numeroase îmbunătățiri de detaliu, care includ printre altele un acces mai facil în cabină, respectiv un panou de instrumente reproiectat.

La exterior, schimbările sunt vizibile la nivelul grilei uriașe a radiatorului, care a fost restilizată pentru a optimiza fluxul de aer cu scopul de a asigură o răcire mai eficientă.

La fel ca până acum, noua generație Zetros rămâne disponibilă în variantele Euro III și Euro V pentru piețele cu o calitate mai slabă a combustibilului, precum Orientul Mijlociu, Africa sau America Latină.

VEZI ȘI: Noi anvelope de iarnă pentru van-uri și camioane de mic tonaj de la Hankook

Mercedes-Benz Zetros este un camion de mare tonaj care a fost dezvoltat pentru efectuarea unor operațiuni de transport solicitante cu încărcături mari.

Acesta este motivul pentru care este adesea utilizat pentru operațiuni de livrare în regiuni îndepărtate, precum și în industria energetică, operațiuni forestiere sau armată.

Zetros poate fi utilizat în întreaga lume, în condiții climatice extreme și pe orice suprafață de teren, de la deșert până în Arctica.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.