Știri

Peste 1.5 milioane de motive să te bazezi pe Scania

Modelul Scania R 420 Highline deținut de compania de transport maghiară Ronix Trans, ce deține o flotă de 42 de camioane din care mai mult de jumătate Scania, a atins de curând 1.500.000 km rulați.

Camionul a fost livrat în 2005 pentru testarea pe teren a ceea ce a fost atunci un nou model. Ronix Trans a fost atât de încântat de performanța camionului încât a cumpărat încă nouă unități Scania R 420 Highline în anul imediat următor, inclusiv camionul folosit în perioada de testare. De altfel, acesta a atins pragul celor 1.500.000 km. Desigur, speculații pe baza faptului că acest camion era de test se pot face, însă dat fiind faptul că este vorba de o Scania n-avem de ce să ne îndoim.

Peste 1.5 milioane de motive să te bazezi pe Scania

Încrederea în Scania
Attila Chorendzsák, proprietarul Ronix Trans, declară că din experianța sa managerială, conducere atentă și întreținere bună prelungesc substanțial viața de operare a unui camion. Datorită încrederii pe care o are în Scania dar și a experienței acumulate în timp, acesta este tot timpul pregătit de a achiziționa la nevoie un camion second-hand cu 700.000 sau 800.000 km rulați, pe deplin încrezător că acesta va mai rula în mod fiabil mai mulți ani. Faptul că Scania R 420 Highline deținută de acesta a ajuns la 1.500.000 km se explică și prin faptul că reviziile și reparațiile în cei nouă ani au fost efectuate de către service-ul de reprezentanță al Scania din Budapesta.

Evitarea defecțiunilor
„Fiabilitatea este extrem de important pentru noi, deoarece o defecțiune tehnică apărută la un camion, spre exemplu în Spania sau Marea Britanie poate fi foarte costisitoare. Ne-am respectat îndeaproape intervalele de service recomandate de producător și am înlocuit o piesă uzată la numărul de kilometri specificat, chiar și în cazul în care acesta aparent funcționa corespunzător”, spune Attila Chorendzsák.

Din aceeași categorie...

Back to top button