Știri

Peste 10.000 de comenzi și 2 chefi noi se alătură echipei Yellow.Menu

Serviciul inovator de livrare mâncare Yellow.Menu a depășit pragul de 10.000 de comenzi, în mai puțin de cinci luni de la lansare.

În total, peste 2.500 de clienți au beneficiat de conceptul revoluționar al prânzului de cinci stele la birou. În proporție de 70%, comenzile au provenit din aplicațiile de mobil, acest lucru reflectând stilul de viață dinamic al clientului Yellow.Menu.

În plus, de luna aceasta, doi chefi renumiți, cu experiență internațională, se alătură echipei Yellow.Menu. Este vorba despre chef Nico Lontras, finalist în cadrul show-ului TV Topchef, revenit în România în 2013 după mulți ani în care s-a perfecționat în bucătăriile unor mari restaurante din Europa, și chef Johnny Șușală, unul dintre cei mai talentați chefi români din noua generație, care îmbină experiența sa internațională și creativitatea cu pasiunea pentru bucătărie.

Peste 10.000 de comenzi și 2 chefi noi se alătură echipei Yellow.Menu
[pullquote align=”full” cite=”Florin Stoian, fondator Yellow.Menu” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Yellow.Menu vrea să revoluționeze conceptul de prânz la birou, oferind posibilitatea de a savura o mâncare sănătoasă, proaspătă și delicioasă, pregătită de chefi cu experiență internațională, la un preț corect și în cel mai scurt timp posibil de livrare. Calitatea și excelența bucătarilor de top se combină cu optimizarea digitală, dând naștere unui nou concept, de fast premium food delivery.[/pullquote]

Meniul realizat de chefii care coordonează bucătăria Yellow.Menu include zilnic 12 preparate premium, proaspete și delicioase, utilizând ingrediente de cea mai bună calitate și atent selecționate. Clienții Yellow.Menu preferă preparatele din carne de vită, pește și fructe de mare, având în fiecare zi la dispoziție opțiuni pentru toate gusturile, dar și fresh-uri și smoothie-uri de fructe, ce completează un meniu sănătos.

Aplicația Yellow.Menu, disponibilă pe IOSAndroid și în versiune web, este utilizată zilnic pentru a comanda un prânz la birou de aproape 500 de clienți. Plata se poate realiza direct în aplicație, unde poți și vizualiza în timp real pe hartă curierul care îți livrează mâncarea.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button