Știri

Peste 100 de șoferi amendați pentru că au ocolit Operațiunea Brock

Kent Resilience Forum (KRF) a anunțat că vineri și sâmbătă, peste 100 de șoferi de camion au fost amendați pentru că au încercat să ocolească Operațiunea Brock.

KRF a anunțat aceste date într-o declarație despre problemele de trafic apărute în și în jurul Portului Dover, mai ales vineri și sâmbătă, odată cu startul sezonului de vacanțe din Marea Britanie.

Peste 100 de șoferi amendați pentru că au ocolit Operațiunea Brock

”Le reamintim șoferilor de camion că trebuie să urmeze indicatoarele și să utilizeze M20 pentru a se alătura Operațiunii Brock la intersecția 8. Șoferii care nu respectă semnalizarea și încearcă să evite coada nu riscă doar o amendă de 300 de lire sterline, dar vor fi obligați să reia coada de la capăt”, se arată în comunicat.

După haosul din weekend din regiunea Kent, mulți politicieni și reprezentanți ai transportatorilor au lansat din nou o dezbatere despre soluțiile care trebuie găsite pentru șoferii de camion.

VEZI ȘI: Camion militar care transporta un tanc, implicat într-un accident rutier în Olanda

”Șoferii de camion au stat în cozi uriașe, de până la 20 de ore, în condiții mizerabile pentru oricine, dar care au devenit o obișnuință pentru șoferii profesioniști. RHA a cerut de mult timp o soluție permanentă pentru parcarea camioanelor, cu facilități de bază, precum toalete. Este o problemă urgentă care nu va dispărea”, a declarat un oficial al asociației britanice de transport rutier RHA.

Un oficial al Consiliului Municipal din Kent responsabil pentru autostrăzi a declarat la rândul său că spațiul pentru o astfel de parcare este foarte limitat: ”Problema este reală, dar rezolvarea este foarte ușoară doar în teorie. În practică, nicio comunitate nu vrea o parcare de camioane în apropiere”.

Din aceeași categorie...

Back to top button