EconomicTop News

Peste 100 de unități Ford F-Max livrate anul trecut, în Germania

F-Trucks Germany, importatorul mărcii Ford Trucks în Germania, a vândut în cele 4 luni de activitate din 2021 peste 100 de camioane F-Max.

La doar patru luni după semnarea contractului de a deveni importator al camioanelor Ford în Germania, F-Trucks Deutschland are rezultate încurajatoare.

Peste 100 de unități Ford F-Max livrate anul trecut, în Germania

”Cu peste 100 de camioane vândute până acum, F-Trucks și-a depășit deja obiectivele autoimpuse pentru lansarea modelului Ford F-Max în Germania”, a declarat Holger Hahn, director general al importatorului.

Reacțiile clienților din cea mai mare piață europeană de camioane au fost de asemenea foarte bune. ”Pot să spun fără să exagerez că noii clienți au primit cu entuziasm produsul nostru”, a adăugat Hahn.

Autotractorul a fost cumpărat de clienți din sectoare diferite de transport. Astfel, strategia de lansare din Germania, cu o concentrare pe un singur model, F-Max, s-a dovedit a fi un succes.

VEZI ȘI: Cefin Trucks mizează pe serviciile financiare oferite clienților

Interesul printre potențialii parteneri de service este de asemenea în creștere. ”Avem multe discuții serioase și verificăm personal fiecarea partener potențial”, a spus Hahn.

În prezent, rețeaua de service Ford Trucks din Germania are aproape 30 de ateliere. Până la finalul anului 2022, rețeaua ar trebui să crească la 50 de ateliere.

De asemenea, F-Truck avea la finalul anului trecut 15 centre de vânzări în Germania, Până la finalul acestui an, numărul acestora va crește la 25.

Din aceeași categorie...

Back to top button