In Focus

Peste 200 de procese verbale întocmite în câteva ore de control la Nickelsdorf

Peste 200 de procese verbale întocmite de poliția austriacă în urma unei ample acțiuni de control a camioanelor, derulată câteva ore la punctul de frontieră Nickelsdorf.

În perioada 19 – 20 septembrie, poliția austriacă și echipele de tehnicieni ASFINAG au derulat o amplă acțiune de control a traficului greu în care au controlat toate camioane care au intrat și au ieșit din Austria prin punctul de trecere a frontierei de la Nickelsdorf.

Peste 200 de procese verbale întocmite în câteva ore de control la Nickelsdorf

În cadrul acestei acțiuni de control au fost reținute 17 plăcuțe de înmatriculare din cauza problemelor tehnice depistate la camioane, care ar fi pus în pericol viața celorlați participanți la trafic.

Unui alt șofer i s-a interzis să-și continue drumul pentru că a fost depistat băut la volan. În total, agenții de control au întocmit 202 procese verbale și în 28 de cazuri au solicitat o amendă cauțiune pentru ca șoferul să-și poată continua drumul.

Cele mai multe probleme la același vehicul au fost depistate la un ansamblu rutier al cărui cap tractor era înmatriculat în Bulgaria, iar semiremorca înmatriculată în Turcia.

VEZI ȘI: MAN va investi mai mult în digitalizare, automatizare și propulsii alternative

Aici agenții ASFINAG au constatat 19 probleme tehnice de la anvelope uzate și până la instalața de frânare nefuncțională. Șoferului i s-a interzis să-și continue drumul, iar împotriva companiei a fost deschisă o anchetă.

Autoritățile de control ale poliției austriece au anunțat repetarea acestor acțiuni de cel puțin două ori pe lună până la finalul lui 2020.

Din aceeași categorie...

Back to top button