EvenimentȘtiri

Peste 70.000 de vizitatori la Salonului Auto Bucureşti și Accesorii

Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii, ediţia a XIII-a internaţională, şi-a deschis porţile joi 1 Octombrie pentru toţi pasionaţii industriei auto din România.

Pe parcursul celor 11 zile de desfăşurare peste 70.000 de vizitatori i-au trecut pragul, demonstrând încă o dată ca publicul din România este un avid consumator de fenomen auto.
La Salonului Auto Bucureşti și Accesorii vizitatorii au putut descoperi 7 autovehicule venite direct de la Frankfurt, 25 premiere naţionale, peste 200 de noi modele auto, peste 100 de modele comerciale, peste 1500 de branduri accesorii alături de peste 70 de vehicule retro expuse în cadrul Bucharest Classic Car Expo.

Cea mai scumpă maşină expusă la Salonului Auto Bucureşti și Accesorii a fost un Bentley MK 6 Cabriolet de peste 200.000 euro şi a putut fi admirată la SAB în standul Oldtimer Studio din cadrul Bucharest Classic Car Expo.

Peste 70.000 de vizitatori la Salonului Auto Bucureşti și Accesorii

La Salonului Auto Bucureşti și Accesorii 2015 – ediţie internaţională au fost expuse premiere naționale și cele mai noi modele auto de la: Adria, BMW, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserăţi, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo.

Salonului Auto Bucureşti și Accesorii este un eveniment susţinut de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile din România (APIA) şi Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button