AnvelopeInfoTechȘtiri

Peste 70 de companii în Goodyear Fleet First

De la începutul anului 2014 până în prezent, 75 de companii din 9 ţări, care operează un total de peste 30.000 de vehicule au semnat un contract ferm pentru programul Fleet First.

„Suntem mândri că am fost aleşi ca furnizori de servicii pentru anvelope de către atât de multe flote, printre care se numără şi companii extrem de bine cunoscute în această industrie. Aceasta este o dovadă clară a nivelului extrem de ridicat al serviciilor pe care le oferim în cadrul programului nostru de management Goodyear Fleet First. Prin intermediul program, Fleet First, noi oferim produse inovative, precum servicii şi soluţii, care ajută consumatorii să reducă costul total de operare în calitatea lor de proprietari ai flotelor respective”, a declarat Jan-Piet Huylebroeck, Director de Vânzări pentru Anvelope de Camion, la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Flotele, multe dintre ele cu operaţiuni trans-europene, îşi au cartierul general în Belgia, Estonia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, România şi Marea Britanie.
Printre noii clienţi ai Goodyear se află şi nume binecunoscute precum Eddie Stobart, care deţine peste 5.000 de vehicule, Turners Soham care deţine peste 2.500 de vehicule, compania poloneză Hama Polska, care deţine peste 850 de vehicule, Ageneau din Franţa, cu peste 500 de vehicule şi multe alte flote.

Peste 70 de companii în Goodyear Fleet First

Prin programul Goodyear Fleet First, produc[torul de anvelope are grjă de peste 250.000 de vehicule în peste 20 de ţări din Europa, ajutând flotele să reducă semnificativ costurile lor totale de deţinători de flote, oferind produse de calitate atât noi cât şi reşapate, servicii premium şi soluţii inovative.

Din aceeași categorie...

Back to top button