Petrom înregistrează cele mai mari vânzări la carburanți în zilele de vineri

Petrom înregistrează cele mai mari vânzări la carburanți în zilele de vineri
Conform datelor Petrom, cele mai mari vânzări la carburanți în stațiile sale le înregistrează la final de săptămână, acestea fiind cu 15% mai mari față de o zi obișnuită din săptămână.

Ziua de vineri înregistrează cele mai mari vânzări la carburanți în stațiile Petrom, cu 15% mai mare decât într-o zi obișnuită, arată graficul vânzărilor pe ultimele 6 luni.

Petrom înregistrează cele mai mari vânzări la carburanți în zilele de vineri

De asemenea, vara, cererea de carburant crește, august fiind luna în care se înregistrează cel mai mare nivel al vânzărilor în stații.

În acest context, Petrom a lansat, în premieră națională, o serie de facilități la carburanți.

Astfel, șoferii pot achiziționa carburant la preț redus dacă alimentează în weekend (vineri, de la ora 23:00, până duminică la ora 23:00) sau de benzină la preț redus, zilnic, în anumite intervale orare.

Top stații Petrom cu cele mai mari vânzări din țară
În total, 1.220 de pompe din cele 404 stații Petrom alimentează mașinile românilor, care parcurg fiecare, anual, în medie, o distanță de 12.000 de kilometri cu carburanți Petrom, arată o analiză a consumului de carburant a companiei.

VEZI ȘI: Petrom înregistrează cele mai mari vânzări la carburanți în zilele de vineri

Stațiile Petrom de pe drumurile naționale cu cel mai mare trafic înregistrează și cele mai mari vânzări.

În top 5 stații Petrom care înregistrează cele mai mari vânzări de carburanți se numără stațiile 2 Ploiești (pe DN1, in județul Prahova), 1 Urziceni (pe DN2-E85, în județul Ialomița), 1 Pitești (Mărăcineni – județul Argeș), Băneasa (DN 1) și Chitila Sat (Centura București), conform datelor pe ultimul an.

Follow #infotrucker