Peugeot Expert primește noile motorizări Euro 6.2

Peugeot Expert primește noile motorizări Euro 6.2
Peugeot a pregătit o gamă revizuită de motorizări pentru utilitara Expert. Așa cum era de așteptat, pentru a respecta noile norme de emisii, producătorului francez a operat o serie de modificări la nivelul motorizărilor.

Astfel, Peugeot Expert va fi disponibil exclusiv cu motorizări Euro 6.2. De asemenea, pentru piața din Marea Britanie, Peugeot propune și două niveluri noi de echipare pentru Expert (Grip și Asphalt).

Peugeot Expert primește noile motorizări Euro 6.2

Versiunea Peugeot Expert Grip a fost concepută special pentru șoferii și clienții care folosesc utilitara pe drumuri mai puțin bune sau chiar neasfaltate. Astfel, sistemul Grip Control este disponibil standard și modifică răspunsul motorului și pe cel al ESP-ului, astfel încât drumurile să aibă loc fără probleme. De asemenea, Peugeot a pregătit o gardă la sola mai mare cu 20 de mm și elemente de protecție mai groase cu 20 de mm.

VEZI ȘI: Continental a înființat la fabrica de anvelope din Timișoara o remiză de pompieri privată

Versiunea Peugeot Expert Asphalt se adresează celor care utilizează modelul cu precădere în orașe. Astfel, clienții vor primi un pachet de sisteme de siguranță ceva mai generos, dar și un asistent la parcare cu camere care oferă vizbilitate la 180 de grade.

Așa cum afirmam și la început, gama de motorizări a fost modificată pentru a respecta noile norme. Astfel, clienții vor avea de ales între două unități diesel. Versiunea de bază este reprezentată de un motor de 1.5 litri BlueHDi de 100 de cai putere. Acesta va fi oferit exclusiv cu o cutie manuală.

Urmează un motor de 2.0 litri BlueHDi în versiuni de 120 și 150 de cai putere. Ambele sunt oferite standard cu transmisii manuale cu șase trepte. Vârful de gamă va fi reprezentat de versiunea BlueHDi de 180 de cai putere care este oferită doar cu o cutie automată cu opt trepte.

Follow #infotrucker