ȘtiriUtilitare ușoare

Peugeot Expert Sport Edition, vârf de gamă al francezilor

Peugeot a introdus la nivel european o nouă utilitară: Expert Sport Edition. Modelul devine noul vârf de gamă în portofoliul de utilitare al productorului francez.

Conform Peugeot, noul Expert va fi disponibil în versiunile Panel Van și Crew Van. Spre deosebire de vechiul vârf de gamă denumit Asphalt, noul Expert Sport Edition plusează cu jante de 17 inch Black Phoenix, abțibilduri speciale, sistem de climatizare pe două zone și trei culori speciale pentru caroserie: Cumulus Grey, Bianca White și Nera Black.

Peugeot Expert Sport Edition, vârf de gamă al francezilor

Conform producătorului francez, noul Peugeto Expert Sport Edition va fi disponibil pentru comandă începând cu prima parte a anului viiitor.

În ceea ce priveteș motorizările, clienții vor avea de ales dintre unitățile diesel de 120 sau 150 de cai putere.

Varianta de bază este echipată cu motorul diesel BlueHDi 120 capabil să ofere 120 de cai putere șa 3.750 rpm și 340 Nm începând cu 2.000 rpm. Motorul va fi disponibil cu transmisia manuală cu șase trepte și respectă noile norme de poluare Euro 6.2.

VEZI ȘI: Șoferi de camion atacați de doi hoți pe autostrada A 2 în Germania

Cea de-a doua motorizare oferă 150 de cai putere la 4.000 rpm și 370 Nm începând cu 2.000 rpm. Și în acest caz, francezii propun o transmisie manuală cu șase trepte.

Tot în 2020, Peugeot va introduce în gama Expert Sport Edition și motorizarea de top BlueHDi 180. Motorul de 2.0 litri dezvoltă 180 de cai putere la 3.750 rpm și 400 Nm începând cu 2.000 rpm. În cazul acestei versiuni, francezii vor oferi doar o transmisie automată cu opt trepte.

Din aceeași categorie...

Back to top button