SportȘtiri

Philips Automotive Lighting este partener oficial al Cupei Suzuki in 2015

De la debutul din 2013, Cupa Suzuki a fost una dintre cele mai interesante cupe monomarca din Campionatul National de Raliuri, fiind dedicata in special debutantilor si pilotilor tineri care vor sa evolueze in cariera, dar si pilotilor consacrati oferind un raport cost/competitivitate foarte bun.

Incepand din 2015, unul dintre cele mai spectaculoase sezoane de pana acum, Philips Automotive Lighting este partener oficial al Cupei Suzuki.

Lumea sporturilor cu motor este un banc de probe perfect pentru produsele noastre. Philips Automotive Lighting este producatorul numarul 1 la nivel mondial in ceea ce priveste solutiile de iluminat auto, dar intotdeauna suntem in cautarea unor solutii care sa duca la dezvoltarea produselor noastre, iar acest tip de parteneriate contribuie din plin la asta, a spus Dragos Ciocarlan, sales manager Romania & Bulgaria Automotive Lighting la Philips.

Philips Automotive Lighting este partener oficial al Cupei Suzuki in 2015

Cupa Suzuki se desfasoara in cadrul etapelor din calendarul Campionatului National de Raliuri pe cele mai spectaculoase si dificile probe de asfalt si macadam din Romania.

Vizibilitatea este un factor cheie in lumea sporturilor cu motor unde poti castiga secunde pretioase in lupta cu adversarii tai. In acelasi timp solutiile noastre de iluminat auto contribuie la o vizibilitate mult mai buna pe drumurile publice si duce astfel la reducerea accidentelor rutiere, a continuat Dragos Ciocarlan.

Solutiile oferite de Philips Automotive Lighting nu sunt destinate doar echipajelor din Cupa Suzuki, ci si mecanicilor din parcul de service care trebuie sa lucreze contra timp pentru a remedia toate defectiunile aparute la masina pe probele speciale. Cu un timp limitat la dispozitie, mecanicii si tehnicienii profesionisti trebuie sa rezolve rapid orice defectiune, iar lampile Philips asigura  iluminarea fiecarui detaliu cu precizie desavarsita.

Solutiile noastre sunt extrem de eficiente, iar interventiile contra-cronometru din timpul unui parc de service in raliuri demonstreaza calitatea produselor noastre si tocmai asta vrem sa scoatem in evidenta prin asocierea noastra cu lumea sporturilor cu motor, a mai adaugat Dragos Ciocarlan, sales manager Romania & Bulgaria Automotive Lighting la Philips.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button