Camioane

Piaggio a lansat noul Porter NP6, primul camion urban

Piaggio a lansat noul Porter NP6, primul camion urban, care vine cu motoare ecologice și o sarcină utilă de peste 1.600 kilograme.

Piaggio a prezentat noul Porter NP6, primul camion urban, care face parte din noua gamă de vehicule utilitare ușoare cu patru roți a producătorului italian.

Piaggio a lansat noul Porter NP6, primul camion urban

Produs în fabrica Piaggio de la Pontedera (Italia), noul camion urban Porter NP6 combină dimensiunile compacte cu o sarcină utilă de peste 1.600 kg și noi motoare de 1.5 litri cu benzină/GPL și benzină/metan, ceea ce-l face ideal pentru distribuție urbană pe ultimul kilometru sau transport pe distanțe scurte și medii.

Motoarele sunt disponibile în două versiuni diferite, în funcție de autonomia necesară. Short Range este destinat în principal utilizării urbane, în timp ce Long Range este pentru activități care necesită o autonomie și o capacitate de încărcare mai mare.

”Noul Porter NP6 reprezintă abilitatea producătorului italian de vehicule utilitare ușoare pentru oraș cu trei și patru roți de a-și adapta ADN-ul către evoluții actuale în domeniul mobilității”, spune președintele și CEO-ul Piaggio, Roberto Colaninno.

VEZI ȘI: Noile Volvo FM și FMX disponibile în variante pentru servicii de urgență

Față de modelul anterior, Piaggio Porter NP6 țintește o plajă mai mare de clienți, oferind o sarcină utilă cu 30% mai mare și sute de configurații. Sunt disponibile trei modele, două cu platformă cu obloane, una fixă și alta basculabilă, respectiv un autoșasiu pe care pot fi montate o varietate de suprastructuri.

Versiunile cu punte spate cu roți simple suportă până la 1.275 kg, în timp ce versiunile cu roți duble depășesc 1.600 kg, transportând sarcini cu mult peste greutatea proprie și menținând o greutate totală de de cel mult 2.800 kg.

Ca vehicul utilitar, acesta a fost conceput pentru a maximiza capacitatea de încărcare, oferind în același timp compactitate și agilitate, respectiv siguranță crescută și confortul la bord. Noul Porter NP6 este disponibil pe majoritatea piețelor din Europa, inclusiv România, printr-o rețea dedicată de dealeri specializați în vânzarea de vehicule comerciale și service.

Din aceeași categorie...

Back to top button