Piaggio Porter, un vehicul comercial polivalent

O dată cu lansarea gamei de vehicule comerciale Piaggio în România, Pisa Motors oferă numeroase posibilități de carosare clienţilor săi atât pentru modelul Porter cât şi Porter Maxxi. Carosările se pot face fie direct în fabrică italienilor sau prin intermediul unor parteneri locali. Gama de vehicule comerciale Piaggio, disponibilă din acest an şi în România prin intermediul Pisa Motors, este una din soluțiile cele mai des întâlnite în multe ţări din Europa de Vest în ceea ce priveşte transportul uşor. Având avantajul ca fiind mai puțin poluante, foarte versatile şi cu un cost de proprietate scăzut, Piaggio Porter şi Porter Maxxi au avantajul că pot fi carosate pentru a satisface nevoile specifice ale clienţilor.

Pentru modele Piaggio Porter şi Piaggio Porter Maxxi, cu o sarcină utilă între 850 kg şi 1.120 kg, există numeroase opţiuni de carosare care reprezintă soluţia ideală în domenii precum distribuţia, comerţul stradal, transportul, curieratul, construcţiile, agricultură dar şi pentru acţiuni de divertisment sau activităţi de promovare şi publicitate.

Piaggio Porter, un vehicul comercial polivalent

Vehiculele pot fi dotate cu bene pentru colectarea selectivă a deşeurilor, cu nacelă pentru iluminat, aspirator stradal şi perii pentru curăţare. De asemenea, există posibilitatea echipării cu lamă şi sistem de împrăştiere a materialelor antiderapante, perfecte pentru străzi înguste, întreţinerea spaţiilor verzi, cu suprastructură frigorifică, cu display-uri mobile pentru publicitate sau pot fi transformate într-un magazin mobil. În prezent, Pisa Motors are încheiate parteneriate cu firme de top în domeniul carosărilor din România”, a completat Florin Parvu. Preţurile pentru gama Piaggio Porter pornesc de la 11.985 EUR (fără TVA), iar pentru soluţiile de carosare preţurile se stabilesc în funcţie de solicitările clientului.

[nggallery id=30]

Follow #infotrucker