Utilitare ușoare

Piaggio Porter NP6, disponibil și în configurația Van Up

Piaggio adaugă în gama Porter NP6 configurația Van Up, cu uși duble pe ambele părți laterale și spațiu de marfă de 5,6 metri cubi.

Modulul proiectat de Umberto Palermo și construit din aluminiu și oțel de UP SRL este asamblat pe un șasiu furnizat de Piaggio. Kitul este completat cu deflectoare și carenaje care asigură o aerodinamică optimă.

Piaggio Porter NP6, disponibil și în configurația Van Up

Versiunea Van Up poate fi configurată pe modelele Piaggio Porter NP6 cu ampatament de 3.070 mm și roți simple pe spate (SR LPG, LR LPG, SR CNG, LR CNG). Rezultatul este un model compact (4,87 m lungime, 2,15 m înălțime și doar 1,64 m lățime, fără oglinzi), cu un volum utilizabil de 5,6 mc, ideal pentru livrările finale.

Platforma de încărcare din oțel are 2,70 m lungime și 1,54 m lățime. Platforma este situată la o înălțime de doar 765 mm, care ușurează încărcarea și descărcarea. Înălțimea internă a spațiului de marfă este de 1,39 m.

Fiecare ușă laterală oferă o deschidere de 1.145 mm lățime și 1.250 mm înălțime. Cele două uși din spate se pot deschide la 180 de grade. Ele au o deschidere de 1.250 mm lățime și 1.340 mm înălțime, permițând încărcarea europaleților.

VEZI ȘI: Noul DAF CF, surprins în curtea fabricii din Eindhoven

Clienții pot opta pentru podele din panouri din placaj sau aluminiu și diverse materiale de protecție pentru pereții laterali. Podeaua și cadrul modulului dispun de sisteme de retenție a mărfii și puncte de ancorare. Tot opțional, plafonul poate fi unul translucid, pentru o vizibilitate mai bună.

De asemenea, spațiul de marfă poate fi echipat cu un sistem modular de rafturi cu coșuri repoziționabile. Alte configurații sunt posibile, conform cerințelor specifice ale clienților.

Camionul urban Piaggio Porter NP6, disponibil în peste 1.400 de versiuni, este distribuit în România de Avia Motors.

Din aceeași categorie...

Back to top button