Știri

Pilotul de motociclism Can Öncü implicat într-un accident de camion în Turcia

Pilotul de motociclism Can Öncü, cel mai tânăr câștigător al unui Grand Prix moto, a fost implicat într-un grav accident de camion în Turcia.

Sezonul 2021 din Campionatul Mondial de Supersport nu a început deloc bine pentru pilotul turc de motociclism Can Öncü.

Pilotul de motociclism Can Öncü implicat într-un accident de camion în Turcia

Pilotul în vârstă de 21 de ani se afla în drum spre prima sesiune de antrenamente, dar a ajuns la spital după ce camionul echipei Puccetti-Kawasaki a fost implicat într-un accident rutier în Turcia.

Alături de el se mai aflau fratele său Denis și un prieten, camionul fiind distrus complet în accident.

Can Öncü a fost transportat de urgență la spital și după primele investigații pilotul echipei de motociclism Puccetti-Kawasaki nu are nicio fractură. Pilotul a rămas însă sub supravegerea medicilor încă 24 de ore pentru verificări suplimentare.

Reprezentanții echipei Puccetti-Kawasaki nu au spus care a fost cauza accidentului, dar poza postată pe contul oficial arată că partea din dreapta a cabinei camionului este complet distrusă.

Can Öncü este cel mai tânăr pilot din istoria curselor de Grand Prix, acesta reușind să câștige, în 2018, prima sa cursă din Moto3, pe circuitul de la Valencia.

VEZI ȘI: Airat Mardeev câștigă etapa a șasea a Dakar 2021 și aduce victoria cu numărul 150 pentru Kamaz

Öncü a luat startul cu un wildcard și avea atunci 15 ani și 115 zile fiind cel mai tânăr câșitgător al unui Grand Prix moto.

După un sezon în mondialul de viteză, la clasa Moto3, Öncü a făcut trecerea în Campionatul Mondial de Supersport unde a terminat sezonul de debut pe locul 12. Conform informațiilor oficiale, sezonul 2021 nu este în pericol pentru Öncü după accidentul petrecut în Turcia.

Din aceeași categorie...

Back to top button