Camioane

PIMK și-a extins flota cu încă 50 de camioane IVECO Stralis NP 400 cu CNG

Compania PIMK a anunțat că și-a extins flota cu încă 50 de camioane IVECO Stralis NP 400. Acest tip de camion funcționează cu CNG și promite atât costuri de operare mai mici, cât și emisii de CO2 mai mici.

Compania PIMK are sediul în Plovdiv, Bulgaria, și este una dintre cele mai mari firme de transport din Europa de Est. Cu o flotă de vehicule care depășește 1.400 de exemplare, compania din Bulgaria oferă soluții de transport în diverse domenii pe teritoriul Europei, al Asiei și al Africii.

PIMK și-a extins flota cu încă 50 de camioane IVECO Stralis NP 400 cu CNG

Penko Nestorov și Ilian Filipov spun că în acest moment doresc să pună în prim-plan satisfacția clienților și reducerea impactului asupra mediului. În acest moment, cea mai bună soluție pentru transportul pe distanțe mari îl reprezintă camioanele echipate cu motoare care folosesc CNG.

De asemenea, bulgarii și-au extins și flota de trenuri cu o serie de locomotive electrice.

„Cu cele 50 de camioane IVECO Stralis NP 400 îndeplinim cele mai mari standarde de mediu din sectorul de transport. Aceste camioane noi vor fi utilitate în exclusivitate pentru transportul bunurilor deținute de Kaufland pe întreg teritoriul Bulgariei”, au declarat oficialii PIMK.

Camioanele IVECO Stralis NP 400 dispun de un motor capabil să genereze 400 de cai putere, dar în același timp emit cu 90% mai puțin NO2 și cu 95% mai puțin dioxid de carbon, comparativ cu vehiculele din același segment echipate cu motoare diesel.

De asemenea, zgomotul produs la rulare este de doar 71 dB, ceea ce înseamnă că noile camioane pot fi folosite cu succes și pentru transportul mărfurilor în interiorul orașelor.

Din aceeași categorie...

Back to top button