AnvelopeInfoTechȘtiri

Pirelli a ales Scania V8 pentru a testa anvelopele sale de camion

Unul din cei mai mari producatori de anvelope pentru turisme si vehicule comerciale usoare si grele din lume, a achizitionat recent un Scania R580 V8 pentru a testa anvelopele sale de camion urmarindu-se parametrii precum tractiunea, durabilitatea, consumul de combustibil si performante pe suprafete umede. De altfel, imediat dupa livrare, „grifonul” incaltat cu anvelope Pirelli a fost pus la treaba pe pista de testare a italienilor de la Vizzola Ticino, in apropiere de Milano.

Pirelli a selectat Scania ca partener pentru testele sale datorita standardelor ridicate pe care producatorul suedez le are. „Scania inseamna calitate, economie si respect pentru oameni si mediu” a declarat Franco Fenoglio, Managing Director al Scania Italia.

Pirelli a ales Scania V8 pentru a testa anvelopele sale de camion

Giovanni Pomati, Pirelli Senior Vice President Business Unit Industrial, a confirmat faptul că renumitului producator italian are aceleasi valori. „In scopul de a continua sa oferim clientilor nostri cea mai buna calitate si performanta, noi credem in stabilirea de parteneriate in dezvoltarea de noi produse cu marci precum Scania.”

De altfel, anvelopa Pirelli Seria 01 pentru camion reprezinta peste jumatate din vanzarile producatorului italian in Europa, pe acest segment. „Datorita dezvoltarii continue si inovatiei tehnologice de inalta performanta, Pirelli Seria 01 pentru vehiculele comerciale grele reprezinta 60 la suta din vanzarile noastre europene”, a mai declarat Giovanni Pomati, Pirelli Senior Vice President Business Unit Industrial

Din aceeași categorie...

Back to top button