AnvelopeInfoTechȘtiri

Pirelli a lansat prima anvelopa all-season pe piața europeană

Pirelli a lansat pentru prima dată pe piaţa europeană o anvelopă All Seson, care de la debut a reuşit să câştige unul dintre cele mai prestigioase teste comparative organizate de presa auto. Noua anvelopă Pirelli All Season a ocupat primul loc în cadrul unui test organizat de ‘Autobild’: renumită revistă germană i-a oferit calificativul „exemplar” noii anvelope. Noua anvelopă completează perfect gama Pirelli existentă, potrivindu-se în orice perioadă a anului şi adaptându-se celor mai frecvent întâlnite condiţii de mediu.

Pirelli continuă să recomande cu tărie anvelopele de iarnă pentru a face faţă condiţiilor atmosferice extreme şi a oferi performanţe maxime, noile pneuri fiind concepute pentru a răspunde nevoilor posesorilor de vehicule ale căror obiceiuri şi stil de condus solicită utilizarea unei singure anvelope în locul alternanţei între anvelope de vară şi cele de iarnă.

Pirelli a lansat prima anvelopa all-season pe piața europeană

Noua anvelopă Cinturato All Seasona este concepută special pentru vehiculele de oraş, care nu rulează pe distanţe lungi sau la viteze ridicate. În consecinţă, posesorii acestor vehicule sunt mai puţin motivaţi să schimbe anvelopele în funcţie de sezon.

Din punct de vedere tehnic, noua anvelopă a fost dezvoltată pentru a garanta performanţe echilibrate atât iarna, cât şi vara. Prin urmare, aceasta comportă atât „fulgul de nea, cât şi indicatorul „M+S”, care garantează cel mai înalt nivel de siguranţă în conditi de iarnă.

Cea mai recentă anvelopă Pirelli beneficiază de tehnologia de etanşeizare. Noul Cinturato All Season beneficiază de această tehnologie de construcţie pe dimensiunile cele mai populare, aceasta oferind posibilitatea ca vehiculul să continue să ruleze fără a pierde din presiune, în caz de pană.

Anvelopa Cinturato All Season va fi disponibilă iniţial, în următoarele câteva săptămâni, doar în dimensiunile selecţionate. Acestora li se vor adăuga treptat şi alte dimensiuni, pentru ca în cursul li 2015 gama să fie completă.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button