PitPoint a redeschis stația de gaz natural lichefiat din Zwolle

PitPoint a redeschis stația de gaz natural lichefiat din Zwolle
PitPoint a anunțat redeschiderea stație de alimentare cu gaz natural lichefiat din Zwolle, Olanda, dedicată camioanelor cu LNG, după ce aceasta a fost închisă pentru modernizare.

Conform reprezentanților PitPoint, stația LNG din Zwolle are acum o capacitate de stocare de patru ori mai mare decât înainte, astfel încât să satisfacă cerearea în creștere a transportatorilor care utilizează camioane alimentate cu gaz natural lichefiat.

PitPoint a redeschis stația de gaz natural lichefiat din Zwolle

Stația va funcționa non-stop și dispune de două pompe rapide destinate camioanelor care funcționează cu gaz natural lichefiat. Conform companiei, au fost introduse și o serie de produse speciale pentru camioanele Volvo care utilizează gaz natural lichefiat.

VEZI ȘI: Transportul feroviar din Franța trebuie resuscitat. Autoritățile vor să scoată de pe șosele 20.000 de camioane

Fiecare punct va fi echipat și cu instrucțiuni pentru folosirea pompelor în 11 limbi străine, astfel încât, șoferii care utilizează stația să nu aibă probleme în a-și umple rezervoarele cu gaz.

Fiecare pompă se află sub un acoperiș, pentru a-i putea proteja pe șoferii de camioane de intemperii. Pentru a servi cât mai mulți clienți, stația acceptă carduri EuroTrafic, AS24, DCB Energy, DKV și Romac.

„Suntem foarte fericiți că au redeschis stația. Înainte, în general, stăteam la coadă pentru a alimenta. Acum, cu două pompe, lucrurile se mișcă mult mai bine”, a declarat unul dintre șoferii care alimentează la stația din Zwolle.

Follow #infotrucker