EconomicȘtiri

PK 165 002 TCE 7 extinde poziția de lider pe piața a lui Palfinger

După succesul financiar din 2014, austriecii de la Palfinger au toate motivele să fie mulțumiți, cifrele înregistrate în 2015 fiind unele pozitive.

Un nou record se așteaptă să fie atins în vânzări. Liderul pieței mondiale de macarale montate pe camion face progrese în mod special în punerea în aplicare sistematică a strategiei sale de internaționalizare și diversificare a gamei de inovații. De exemplu, recent, Pafinger a lansat o nouă generație de macara Palfinger PK 165 002 TCE 7.

Viitorul arată promițător pentru Palfinger. În 2014, pentru prima dată în istoria sa, compania a trecut pragul de 1 miliard de euro în vânzări. Aceasta a reușit în primul rând prin inovare și punerea în aplicare a strategiei sale de internaționalizare. În afara Europei, Palfinger a deschis piețele suplimentare noi și, prin urmare și-a extins poziția de lider pe piața mondială în activitatea sa de bază – macarale hidraulice montate pe camion.

PK 165 002 TCE 7 extinde poziția de lider pe piața a lui Palfinger

Generatia următoare de macarale
Recent, Palfinger a introdus o nouă generație de macarale, sub numele PK 165 002 TCE 7. Noua macara Palfinger PK 165 002 TCE 7 combină puterea cu raza de acțiune fiind proiectată pentru vehiculele de transport cu o greutate brută de maximum 32 de tone. Acest lucru înseamnă că și atunci când camionul este complet încărcat, aceasta rămâne în masa totală admisă, ceea ce economisește timp și bani. Deși este mai ușoară decât modelul PK 150002 cu o tonă, capacitatea de ridicare este cu 15 la suta mai mare. Cu această nou macara și inovații aduse sistemelor hidraulice, electronice și oțelului de înaltă rezistență, Palfinger își va extinde poziția de lider pe piața mondială, precum macaraua Palfinger PK 165 002 TCE 7 brațul.

Perspectivă promițătoare
Cifrele arată că societatea autoriacă este pe drumul cel bun. Un nou record de vânzări este de așteptat în 2015. În primul trimestru al 2015, Palfinger a înregistrat o dezvoltare extrem de pozitivă, vânzările crescând cu 10.7 procente la un total de 292.3 milioane euro.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button