ȘtiriTop News

Plata automată a taxelor de drum în Slovacia cu DKV Box Europe

Clienții DKV Mobility cu autovehicule cu o greutate mai mare de 3,5 tone pot face plata taxelor de drum în Slovacia cu ajutorul DKV Box Europe.

Până recent, plata taxelor de drum în Slovacia era posibilă doar prin intermediul unei soluții individuale de la operatorul de taxare slovac.

DKV Box Europe este ușor de instalat, configurat și actualizat prin intermediul unei interfețe de rețea mobilă.

În plus, clienții care au deja DKV Box Europe pot adăuga și activa funcția de decontare a taxei de drum pentru Slovacia online, fără a fi nevoie să schimbe aparatul de bord.

VEZI ȘI: Transportul rutier rusesc își revine după sancțiunile impuse de UE

Sistemul de taxare slovac și DKV Box Europe sunt conforme cu Serviciul European de Taxare Electronică (EETS), care are scopul de a oferi utilizatorilor acces la drumurile cu taxă din Europa printr-un singur contract și un singur dispozitiv de la un furnizor EETS.

Prin utilizarea DKV Box Europe pentru plata taxelor de drum, ei își pot reduce semnificativ costurile administrative și pot lucra mai eficient. Acest lucru se datorează faptului că taxa de drum este achitată prin intermediul unui singur dispozitiv, al unui singur contract și al unei singure facturi – ușor și automat, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll/Refund Services în cadrul DKV Mobility.

DKV Box Europe acoperă astfel un total de 16 zone de taxare din 14 țări europene, printre care Austria, Belgia, Bulgaria, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Spania, Polonia, Portugalia, Slovacia și Elveția.

Unitatea de bord acoperă, de asemenea, următoarele poduri și tuneluri: Tunelul Warnow și Tunelul Herren din Germania, Liefkenshoektunnel din Belgia, Podul Storebælt din Danemarca și Podul Øresund din Suedia.

Din aceeași categorie...

Back to top button