Plata taxei de drum din Belgia prin DKV Euro Service

DKV Euro Service

Sistemul pe bază de satelit ViaPass va fi introdus în Belgia pe 1 aprilie 2016, pentru camioane cu masă de peste 3,5 tone, iar un aparat de bord obligatoriu va înlocui eurovinieta din prezent. Taxele înregistrate pot fi decontate prin intermediul DKV Euro Service.

Furnizorul de servicii pentru transportatori oferă o soluție completă pentru a face tranziția ușoară de la vinietă la sistemul pe bază de aparat de bord.

Pentru a profita de acest serviciu, companiile de transport se pot înregistra pe DKV Euro Service și pot încărca documentele necesare (ex. copii ale certificatelor de înmatriculare ale vehiculelor).

Plata taxei de drum din Belgia prin DKV Euro Service

Clientul va autoriza DKV Euro Service să efectueze înregistrarea în numele său. DKV Euro Service va verifica documentele și va completa formularul de înregistrare și va urma procedurile de comandă ale operatorului de taxe de drum Satellic NV. Ulterior compania de transport va primi aparatele de bord.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker