CarburantiȘtiri

Plata prin aplicația DKV APP&GO în stațiile tankpool24 din Germania

Clienții DKV Mobility pot face plata alimentărilor fără numerar, prin aplicația DKV APP&GO, la stațiile tankpool24 pentru camioane din Germania.

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, este într-o continuă expansiune a rețelei serviciilor de plată cu dispozitive mobile. Prin funcția de plată DKV APP&GO a aplicației DKV Mobility, clienții DKV Mobility pot efectua acum plăți de alimentare via smartphone (fără numerar) la 543 de stații de carburant tankpool24 pentru camioane din Germania.

Plata prin aplicația DKV APP&GO în stațiile tankpool24 din Germania

„Datorită colaborării cu tankpool24, acum îmbinăm beneficiile alimentării mobile cu cele ale benzinăriilor destinate șoferilor profesioniști. Suntem deci încântați să le oferim clienților cu camioane o valoare adăugată încântătoare”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

Funcția de plată DKV APP&GO este disponibilă în peste 3.000 de benzinării în Belgia, Germania, Luxemburg, Olanda și Austria.

VEZI ȘI: Nokian Tyres investește aprox. 650 de milioane de euro într-o fabrică de anvelope în România

Cu tankpool24, rețeaua APP&GO în Germania a fost extinsă pentru a include benzinăriile ce sunt destinate special clienților cu camioane. Benzinăriile dezvoltate, cu un spațiu generos au benzi late și pompe de înaltă performanță. Benzinăriile sunt în imediata vecinătate a autostrăzilor, în parcuri industriale mari și de-a lungul autostrăzilor federale intens circulate. Din punct de vedere tehnologic, funcția APP&GO a aplicației DKV Mobility se bazează pe platforma Connected Fueling de la PACE Telematics.

Din aceeași categorie...

Back to top button