InfoTechȘtiriTransport 4.0

Plătește noua taxă de drum din Belgia cu UTA MultiBox®

Așa cum deja infoTrucker v-am informat, începând cu aprilie 2016, Belgia introduce un nou sistem electronic de taxare pentru autovehiculele de transport marfă, iar până la sfârșitul lunii martie actuala taxa de drum din Belgia se va deconta prin Eurovignetă.

În acelaşi timp, limita obligatorie a sarcinii admise pentru decontarea taxei de drum, care în prezent este de 12 tone, va fi mai mare de 3,5 tone. Pentru cei care sunt în cautarea unei soluții de decontare a taxelor de drum, UTA le propune, UTA MultiBox®, soluția all-in-one pentru 6 sisteme de taxare.

Datorită acestei soluții, vei fi foarte bine pregătit pentru decontarea viitoarei taxe de drum din Belgia, indiferent dacă vei utiliza UTA MultiBox® doar pentru Belgia sau și pentru celelalte 5 sisteme de taxare.

Plătește noua taxă de drum din Belgia cu UTA MultiBox®

Cu UTA MultiBox® poți deconta deja rapid și simplu taxele de drum la nivel transnațional în Spania, Portugalia, Franța, în Tunelul Liefkenshoek din Belgia, precum și în Tunelul Herren din Germania.

Printre principalele avantajele ale UTA MultiBox® amintim de faptul că folosiți un singur dispozitiv atașat de parbriz adecvat la nivel transnațional pentru 6 sisteme de taxare (Belgia, Franța, Spania, Portugalia, Tunelul Liefkenshoek și Tunelul Herren), nu este necesar să depuneți garanție, beneficiați de reduceri în Franța, Spania și la Tunelul Liefkenshoek (tarife mai mici) și asta printr-un singur dispozitiv.

VEZI ȘI: UTA MultiBox acceptat în Tunelul Herren

Cei intersați să achiziția un dispozitiv UTA MultiBox® pot descărca formularul de comandă de aici – https://www.uta-romania.ro/style/files/Franta_Formular_comanda_UTA_Multibox.pdf

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button