ParcariȘtiri

Platforma online “park-your-truck” te ajută să-ți rezervi un loc de parcare în Germania

Timpii de livrare strânși, traficul haotic, ambuteiajele și lipsa unui loc de parcare la finalul zilei, reprezintă doar câteva din lucrurile care fac meseria de șofer de camion tot mai puțin atrăgătoare.

Denise Schuster, un tânăr antreprenor din Dessau, a exploatat lipsa locurilor de parcare pentru camioane din Germania, lansând platforma online „park-your-truck”.

Platforma online “park-your-truck” te ajută să-ți rezervi un loc de parcare în Germania

Prin intermediul acestei platforme, companiile de transport pot rezerva un loc de parcare pentru șoferul și camionul lor pentru o noapte, ceea ce ușurează munca acestora și diminuează stresul.

Conform unui studiu recent, pe autostrăzile din Germania este un deficit de aproximativ 30.000 de locuri de parcare pentru camioane, iar fiecare șofer verifică în medie 4 – 5 spații de parcare până să găsească un loc.

Și în toată această perioadă trebuie să țină cont și să nu încalce legislația privind timpul de condus și odihnă.

Companiile de transport își pot face cont pe platforma online “park-your-truck”, iar proprietarul parcării este informat cu datele camionului care va ajunge acolo.

Platforma online “park-your-truck” te ajută să-ți rezervi un loc de parcare în Germania

În același timp, șoferul primește un mesaj text pe mobil (SMS) cu toate datele parcării pentru a ajunge la locul rezervat. Platforma de rezervări se extinde rapid pe tot teritoriul Germaniei, iar în prezent are contract cu peste 100 de parcări.

VEZI ȘI: Noul Movano vine cu un nivel ridicat de siguranță și conectivitate de top

Compania de transport plătește între 10 și 15 euro pentru rezervare, iar platforma online “park-your-truck” are un comision de 4 euro pentru fiecare rezervare. Obiectivele platformei sunt ambițioase, mai ales că mare parte a rezervărilor vin de la companii din Europa de Est.

Denise Schuster vrea să-și mărească numărul de parcări cu care are contracte, semnând parteneriate importante cu stațiile de alimentare Shell, asiguratorul Kravag și operatorul de trafic PTV.

Din aceeași categorie...

Back to top button