Burse de transport

Platforma TimoCom este disponibilă și prin dispozitive TomTom Bridge

De acum, șoferii profesioniști se pot înregistra pe cea mai mare platformă de transport din Europa prin intermediul dispozitivelor TomTom Bridge.

Începând cu luna iunie, aplicația TimoCom poate fi descărcată nu numai din Google Play și App Store, dar și prin terminalul profesional TomTom Bridge.

Platforma TimoCom este disponibilă și prin dispozitive TomTom Bridge

Cei care călătoresc mult din cauza profesiei, cunosc faptul că anumite procese sunt mai greu de gestionate sau finalizat. Așa este și în cazul șoferilor de camion, care petrec foarte mult timp pe drumuri.

Astfel, cei care sunt în același timp și utilizatori ai platformei TimoCom, se pot conecta pe platforma TimoCom direct prin dispozitive TomTom Bridge, fapt ce le permite să găsească chiar pe parcursul drumului marfa potrivită sau spațiul de marfă potrivit nevoilor lor

Astfel, prin intermediul TomTom Bridge s-a creat un terminal esențial și profesional, între șofer și birou, precum și între șofer și client.

Pe lângă sistemul de navigație pentru camioane și informații despre trafic în timp real pe toate rutele, pe dispozitivele bazate pe sistem Android pot utilizate și aplicații profesionale. Printre acestea se numără şi TimoCom, cea mai mare platformă de transport din Europa.

VEZI ȘI: Scania a stabilit un record mondial neoficial la Convoy in the Park

Utilizând TimoCom prin intermediul TomTom Bridge, utilizatorii pot găsi chiar pe parcursul drumului, ușor și rapid, oferte de transporturi favorabile din toată Europa sau pot încărca spațiile proprii pe platformă.

Această aplicație integrată se adresează în primul rând utilizatorilor care sunt întreprinderi individuale, care în acest fel își pot asigura transport de mărfuri tur-retur.

Din începutul lunii iulie 2017, utilizatorii platformei de transport TimoCom pot gestiona comenzile lor şi de pe telefonul mobil. Noua aplicaţie TC Transport Order, permite partenerilor de afaceri ca tranzacţiile de transport să fie posibile direct digitalizat în cadrul platformei TimoCom.

Aceasta va înlesni mult mai mult munca de zi cu zi a transportatorilor, caselor de expediţii, operatorii de transport şi aşa mai departe.

Din aceeași categorie...

Back to top button