Platforma TruckStore a fost lansată oficial pe piața din România

Platforma TruckStore a fost lansată oficial pe piața din România
TruckStore, platforma de autovehicule comerciale grele rulate a Daimler Trucks, a intrat oficial și pe piața din România.

Lansată în 2001 în Germania, platformă dedicată vânzărilor de autovehicule comerciale grele rulate TruckStore a intrat oficial și pe piața din România.

Platforma TruckStore a fost lansată oficial pe piața din România

Rețeaua internațională TruckStore oferă acces la un portofoliu de autovehicule multi brand, de diverse tipuri și vechimi, de la capete tractor și camioane specializate până la remorci și semiremorci rulate.

De asemenea, TruckStore oferă o gamă largă de servicii de calitate, concepută pentru a veni în ajutorul clienților săi.

Pentru a găsi rapid și ușor un autovehicul care să satisfacă nevoile și dorințele clienților, TruckStore a clasificat autovehiculele în categoriile Gold, Silver și Bronze, în funcție de raportul calitate-preț.

Valabilă pentru grupul motor-propulsor, garanția TruckStore minimizeazăriscul de pierderi în cazul avariilor neaștepate. Camioanele TruckStore care beneficiază de garanție pot accesa centrul de revendicare a garanției, disponibil 24h pe zi, 7 zile pe săptămână.

Garanția TruckStore este valabilă pe întreg teritoriul UE, iar procedura de accesare este simplă și lipsită de birocrație.

TruckStore oferă atât posibilitatea de a cumpăra, cât și de a vinde un camion la un preț corect. Specialiștii TruckStore evaluează autovehiculul și transmit clientului oferta de achiziție.

De la leasing financiar la oferte tip buy-back, gama extinsă de servicii financiare le oferă clienților TruckStore numeroase soluții, adaptate nevoilor și posibilităților fiecăruia.

Acest serviciu oferă clienților posibilitatea de a deduce din prețul de achiziție al unui camion nou valoarea actuală a camionului pe care îl dețin, în baza unei evaluări a acestuia. Clienții pot alege și a doua opțiune prin care valoarea camionului deținut poate constitui avans în cazul unui contract de leasing.

Clienții din afara României pot achiziționa camioane de la TruckStore România, aceștia beneficiind de servicii de suport, ce acoperă toate procedurile și formalitățile necesare pentru export.

Începând din 27 iunie 2019, www.truckstore.com, platforma online în care stocul național de autovehicule TruckStore este actualizat în timp real, devine disponibilă și în limba română.

În prezent, TruckStore este cea mai mare platformă de vânzări de autovehicule comerciale grele rulate din Europa,  având 27 de centre, în 14țări europene, realizând un volum de vânzări de peste 20.000 de camioane pe an și o cifră de afaceri de aproximativ 600 de milioane de Euro.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.