ȘtiriTransport 4.0

Platforma Uber Freight disponibilă pe piața din Canada

Platforma Uber Freight a fost lansată și în Canada, aceasta fiind momentan disponibilă doar în orașele Ontario și Quebec.

La aproape doi ani distanță, de la debutul platformei pe piața din Statele Uni10te, Uber Freight a devenit disponibilă și în Canada.

Platforma Uber Freight disponibilă pe piața din Canada

Pentru început, platforma de transport va putea fi utilizată în orașele Ontario și Quebec, dar și în câteva zone de la granița cu Statele Unite.

Conform gigantului american Uber, transporturile din Canada cu Uber Freight vor putea fi realizate și peste graniță, în SUA, și invers. Așa cum era normal, platforma este oferită atât în limba franceză, cât și în engleză.

Canada este unul dintre statele importante cu care SUA colaborează în sectorul de transport, anul trecut, acest segment fiind cotat la bunuri în valoarea de 600 milioane de euro.

VEZI ȘI: Începe vânzarea camioanelor electrice Volvo FL și Volvo FE în Europa

La fel ca SUA, și Canda trece printr-o criză de personal în ceea ce privește șoferii profesioniști, iar conform estimărilor, în 2024, statul aflat în America de Nord ar avea nevoie de încă 34.000 de astfel de profesioniști pentru a face față cererilor.

Mulțumită platformei lansate de compania americană, transportul bunurilor ar urma să fie îmbunătățit.

Din aceeași categorie...

Back to top button