Platformele TimoCom disponibile mobil

TimoCom pentru terminale mobile

La cea de-a 65-a ediție a târgului de mobilitate, transport și logistică, IAA 2014 de la Hanovra, TimoCom lider pe segmentul burse de transport din Europa a prezentat în premieră noi servicii disponibile pe terminalele mobile.

Mobilitatea crește oportunitățile
La dezvoltarea unei versiuni mobile accentul principal s-a pus pe cerința din logistică modernă. În cele din urmă, cei implicați în transport în ziua de astăzi trebuie să aibă posibilitatea de a reacționa rapid și flexibil la schimbări. „Odată cu introducerea versiunilor pentru terminale mobile am dezvoltat disponibilitatea gamei de produse – acesta fiind un pasul logic într-un viitor mobil”, a declarat Marcel Frings, TimoCom. Expeditorii și transportatorii din industrie pot experimenta ei înșiși accesul mobil în lumea TimoCom. Avantajele sunt evidente, deoarece pentru munca zilnică asta înseamă – indiferent că folosiți o tabletă sau un smartphone, că vă puteți loga la barometrul de transport TimoCom precum și la contul curent de oriunde și oricând.

Platformele TimoCom disponibile mobil

Protecție triplă cu TimoCom
Odată cu lansare aplicației mobile, TimoCom a crescut și siguranța astfel că, orice comandă de transport decurge în cea mai mare siguranță. Rezultatul este un acces mobil protejat prin aplicația Barometrul de transport TimoCom, aceste inovații fiind lansate sub egida „Acum mobil? Cu siguranță!”

La standul C19 din hala 13, TimoCom a prezentat întreaga sa gamă de produse ce a putut fi testată pe dispozitivele mobile cu sprijinul staff-ului tehnic. Indiferent că folosiți bursa de transport TC Truck&Cargo®, platforma de licitare în TC eBid®, instrumentul de tracking și calculare TC eMap® sau alte soluții pentru afaceri de la TimoCom – accesul mobil la toate platformele TimoCom asigură pe viitor operabilitatea deplină a furnizorilor de transport în orice moment.

 

Follow #infotrucker