ȘtiriSustenabilitate

Plzensky Prazdroj transportă mai multă bere cu noile ansambluri rutiere de volum

Producătorul ceh Plzensky Prazdroj transportă mai multă bere Pilsner Urquell cu noile ansambluri rutiere de volum cu suprastructură Schmitz Cargobull.

Plzensky Prazdroj se bazează în transportul pe distanțe lungi al berii Pilsner Urquell pe 20 de noi ansambluri rutiere de volum cu suprastructură cu prelată M.CS (autoșasiu) și Z.CS (remorca cu axe centrale) de la Schmitz Cargobull.

Plzensky Prazdroj transportă mai multă bere cu noile ansambluri rutiere de volum

În contextul creșterii consumului de bere la nivel european, noile ansambluri rutiere de volum îi vor aduce producătorului ceh mai multă eficiență, având în vedere că volumul per ansamblu a crescut cinci europaleți, de la 33 la 38. De asemenea, acest lucru va aduce un aport substanțial în ceea ce privește protecția mediului.

VEZI ȘI: Din 2021, Austria va implementa permisul de conducere în format digital

Suprastructurile sunt certificate pentru transportul băuturilor, conform DIN EN 12642 Cod XL În plus, noile prelate glisante ale acestora, permit o încărcare și descărcare mai rapidă, fapt ce aduce o economie de timp.

În ceea ce privește alegerea camionului, producătorul ceh s-a consultat cu șoferii săi. Aceștia au optat pentru Mercedes-Benz Actros, echipat cu sistem MirrorCam și sisteme de asistență a șoferului în timpul mersului.

Anul trecut, Plzensky Prazdroj a livrat 7.3 milioane de hectolitri de bere pe piața din Cehia, și alte 4.5 milioane de hectolitri pe piețe străine. 

Din aceeași categorie...

Back to top button