Companii de transportTrailer

P&O Ferrymasters a achiziționat 200 de semiremorci Schmitz Cargobull

În baza unui parteneriat puternic, P&O Ferrymasters au semnat un nou contract pentru achiziía a 200 de semiremorci Schmitz Cargobull.

Dintre cele 200 de semiremorci comandate acum, 75 sunt configurate și echipate ca versiuni Coil și 125 ca semiremorci sunt universale. Toate sunt destinate transportului combinat rutier, feroviar și maritim.

P&O Ferrymasters a achiziționat 200 de semiremorci Schmitz Cargobull

P&O Ferrymasters își exploatează remorcile în diverse segmente de transport, cum ar fi industria siderurgică, auto, produsele chimice, bunuri de consum, hârtie și reciclare. Pe lângă utilizarea rutieră și multimodală, compania crede foarte mult în mișcarea semiremorcilor pe mare.

Specializată în crearea și furnizarea de soluții inovatoare și flexibile pentru lanțul de aprovizionare, P&O Ferrymasters se concentrează în special pe furnizarea de valoare adăugată clienților finali.

VEZI ȘI: Daimler demarează producția FUSO eCanter în Europa

Astfel, deoarece semiremorcile sale sunt tractate în principal de către companii subcontractate (tracționiști), în ultimii doi ani, flota P&O Ferrymasters a fost echipată cu sistemul de telematică TrailerConnect de la Schmitz Cargobull Telematics.

De asemenea, P&O Ferrymasters va achiziționa semiremorci cu prelată din gama Schmitz Cargobull S.CS.

Toate sunt echipate cu sisteme special de transport pe feribot și diferite componente de fixare a încărcăturii.

Din aceeași categorie...

Back to top button