MagazinSportTruck Racing

Doua locuri doi obtinute de Iveco si Schwaben-Truck Team pe Nurburgring

Modelul Iveco Stralis al echipei de truck racing Schwaben-Truck a avut rolul principal in Marelui Premiu al Germaniei desfasurat la sfarsitul lunii iunie pe cel mai spectaculos cirucit auto din lume, Nurburgring.

Marele Premiu al Germaniei conteaza ca etapa in cadrul Campionatului European de Curse de Camioane (European Truck Racing ) fiind un eveniment popular la care participa in medie in fiecare an aproximativ 100.000 de spectatori, ce se aduna pentru a vedea la treaba cei mai buni 15 piloti de camion europeni.

La volanul Stralis-ului echipei Schwaben-Truck, tripla camioana #ETRC (1996, 2001 si 2003) s-a aflat pilotul german Gerd Korber. Cele 5.5 tone ale camionului alb cu portocaliu pilotat de neamt au fost propulsate spre obtinerea a doua rezultate pozitive, doua locul 2, in cele patru curse de peste weekend de premiatul motor Cursor 13 dezvoltat de FPT Industrial.

Doua locuri doi obtinute de Iveco si Schwaben-Truck Team pe Nurburgring

Pe langa cele patru curse de camioane, fanii curselor de camioane, reprezentati ai sectorul de transport dar si familii venite din toate colturile Germaniei s-au bucurat de spectacolele, concertele si focurile de artificii, organizate la circuit in cele trei zile dedicate acestui eveniment.

In afara de Nurburgring, Iveco Stralis si echipa Schwaben-Truck au mai luat startul in Marele Premiu al Austriei desfasurat pe circuitul Spielberg si in Marele Premiu al Italiei de la Misano, urmand sa ia startul in august in Marele Premiu al Cehiei de pe MOST Autodrom, ca la sfarsitul sezonului sa ia stratul in cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Din aceeași categorie...

Back to top button