Dacia Duster pentru Poliția Autostrăzi

Dacia Duster pentru Poliția Autostrăzi

Poliția Română a primit 48 de autospeciale Dacia Duster, care au fost repartizate structurilor centrale și teritoriale pentru a fi folosite în activitățile operative. Șapte dintre autospeciale Dacia Duster au fost repartizate Poliției Autostrăzi spre a fi folosite în misiunile desfășurate de polițiștii rutieri pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea siguranței rutiere.

Cele 7 noi Dacia Duster repartizate Poliției Autostrăzi vor fi folosite în misiunile desfășurate de polițiștii rutieri pentru prevenirea evenimentelor rutiere, creșterea siguranței rutiere și salvarea de vieți. Câte o autospecială a fost repartizată la biroul de Poliție Autostrăzi A1 București – Pitești, biroul de Poliție Autostrăzi A2 București – Constanța, biroul de Poliție Autostrăzi A3 București – Ploiești, biroul de Poliție Autostrăzi Deva – Vâlcea, biroul de poliție Autostrada Transilvania, biroul de poliției Autostrăzi Vest, iar o autospecială a fost repartizată Serviciului Misiuni Speciale și Autostrăzi din cadrul Direcției Rutiere.

Dacia Duster pentru Poliția Autostrăzi

Autoturismele au fost repartizate inspectoratelor județene de poliție Argeș, Prahova, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, DGPMB și Poliției Autostrăzi pentru a fi folosite în misiunile operative de asigurare a ordinii și liniștii publice, precum și a celor ce vizează siguranța și fluența traficului rutier.

Follow #infotrucker