ȘtiriUtilitare ușoare

Poliția olandeză a achiziționat 300 de Mercedes-Benz Sprinter

Poliția olandeză a semnat un acord-cadru pentru achiziția a 300 de Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI, primele vehicule fiind livrate în noiembrie 2016.

Experiența poliției olandeze cu mai multe modele de van-uri din gama Mercedes-Benz a fost una bună, motiv pentru care aceasta a decis achiziția de noi modele. Conform oficialilor poliției, acestea sunt ușor de condus și manevrat.

Poliția olandeză a achiziționat 300 de Mercedes-Benz Sprinter

Înainte de a semna acordul-cadru de achiziție pentru cele 300 de Mercedes-Benz Sprinter, poliția a pus Sprinter-ul la mai multe teste dure. Acesta și-a demonstrat calitatea superioară de producție și remarcabila direcție dinamică grație transmisiei 7G-TRONIC cu șapte trepte și convertizor de cuplu.

Transmisia automată asigură transmiterea lină a puterii și un consum redus de combustibil. În plus, raza mică de întoarcere a lui Sprinter permite o flexibilitate maximă și manevrare simplă – chiar și atunci când exte disponibil puțin spațiu pentru a executa manevre. În ceea ce privește spațiul interior, acesta poate acomoda până la opt ofițeri de poliție.

Tehnologie de ultimă generație la bord
Cele 300 de Mercedes-Benz Sprinter ale poliției olendeze sunt echipate cu tehnologie specifică de ultimă generație, cum ar fi sistem National Operational Network System, care permite rularea de imagini live primite de la un elicopter de poliție. Sistemul de monitorizare a poziției este folosit pentru comunicații cu centrul de comandă.

VEZI ȘI: Volvo Trucks lansează un program de siguranță pentru bicicliști

Sistemul de acustic Sound Commander permite ofițerilor de poliție să facă anunțuri publice. Domeniul de aplicare al echipamentelor include, de asemenea, lămpi stroboscop albe de pe acoperiș. Modificările aduse modelului de bază au fost făcute, printre altele, împreună cu olandez VanPartner by Mercedes-Benz VDL Bus Venlo.

Toate MB Sprinter sunt vopsite în alb. Pentru a se asigura că sunt imediat recunoscute ca vehicule de poliție, acestea au primit câteva benzi roșii și albastre – sirene, desigur.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button