Reprezentanții ASFINAG și poliția au avut un weekend plin la Nickelsdorf

Poliția și reprezentanții ASFINAG au avut un weekend plin la Nickelsdorf

Sâmbătă și duminică, poliția împreună cu reprezentanții ASFINAG au desfășurat o amplă acțiune de control pe autostrada A 4 la punctul de trecere al frontierei de la Nickelsdorf.

Acțiunea de control derulată de poliție și reprezentanții ASFINAG, petrecută pe autostrada A 4 în zona punctului de frontieră de la Nickelsdorf, a vizat camioanele, vehiculele comerciale ușoare și autocarele.

Din totalul vehiculelor controlate, 77 au avut probleme fiind constatate peste 190 de încălcări ale legislației.

Din toate vehiculele controlate, treisprezece au rămas fără numere de înmatriculare, poliția trăgând pe dreapta 24 de șoferi care au primit interdicția de a pleca mai departe.

Cele mai frecvente probleme descoperite au fost la sistemul de frânare atât în rândul vehiculelor comerciale ușoare, cât și în rândul camioanelor. Reprezentanții ASFINAG au oprit toate vehiculele pe dreaptă până când problemele tehnice ale acestora au fost rezolvate.

VEZI ȘI: Einride se alătură proiectului care vizează utilizarea altor tipuri de carburanți în industria forestieră

În total s-au dat 89 de amenzi și au fost înregistrate 267 de procese verbale.

Numărul mare de probleme depistate va duce, conform reprezentanților ASFINAG, la intensificarea controalelor, în special cele tehnice, în rândul camioanelelor, vehiculelelor comerciale ușoare și autocarelelor, până la finalul acestui an.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.