ȘtiriTop News

Polonia: Noi opțiuni pentru sistemul de taxare electronică e-TOLL

Polonia introduce o opțiune de continuare a călătoriei în cazul nefuncționării dispozitivului GPS folosit pentru noul sistem de taxare e-TOLL.

Dacă folosești un aparat de taxare e-TOLL și dispozitivul nu mai funcționează, poți plăti fără a transmite date în sistem și continua traseul prin Polonia fără un dispozitiv GPS funcțional, după ce ai declarat ruta.

Polonia: Noi opțiuni pentru sistemul de taxare electronică e-TOLL

În Contul Online de Client poți utiliza funcția ”Completează traseu” pentru a specifica locul în care dispozitivul a încetat să funcționeze și destinația finală. După efectuarea plății, șoferul își poate continua traseul.

Taxa de drum pentru traseul declarat trebuie plătită în avans. Pentru conturile prepaid este nevoie să dispui de fondurile necesare pentru traseul declarat. Dacă nu există fondurile necesare, ele trebuie completate înainte de trimiterea declarației.

VEZI ȘI: Plata taxei de drum e-TOLL din Polonia cu aparatul DKV BOX EUROPE

În situații excepționale, declararea traseului este posibilă și până la 3 zile după efectuarea cursei. În acest caz se califică autobuzele cu pasageri, vehiculele care participă la o operațiune de salvare și cele care transportă animale vii, lapte, medicamente, bunuri periculoase, beton sau deșeuri municipale.

Vă reamintim că fostul sistem de taxare viaTOLL din Polonia mai este funcțional doar până la finalul lunii Septembrie. De la 1 Octombrie se va folosi doar noul sistem de taxare electronică e-TOLL.

Din aceeași categorie...

Back to top button