Portul Duisburg a creat o celulă de criză pentru epidemia de coronavirus

Portul Duisburg a creat o celulă de criză pentru epidemia de coronavirus
Epidemia de coronavirus obligă portul din Duisburg să formeze o celulă de criză pentru a găsi cele mai bune soluții pentru transportatori.

Operatorul portului din Duisburg a format o echipă internă care să se ocupe de gestionarea situațiilor declanșate de epidemia cu coronavirus.

Portul Duisburg a creat o celulă de criză pentru epidemia de coronavirus

Această echipă colaborează cu operatorii feroviari și celelalte companii care își desfășoară aici activitatea pentru a găsi cele mai eficiente soluții în această perioadă de criză.

Acțiunea vine ca urmare a reducerii activității de transport, nu doar în portul Duisburg și ci la nivel național și internațional. Celula de criză urmărește tot ceea ce se întâmplă la nivel global, referitor la extinderea epidemiei de Coronavirus, și încearcă să ofera companiilor care au punct de lucru în port cele mai bune soluții.

De asemenea, reprezentanții portului au demarat și o campanie de informare prin care scot în evidență faptul că este puțin probabil, ținând cont de natura virusului, ca virusul să se transmită și prin mărfuri. De aceeași părere este și Insititul German pentru evaluarea riscurilor.

VEZI ȘI: Lipsa șoferilor profesioniști este tot mai acută, arată un studiu Manpower

În același timp, criza din sectorul de transport și logistică se adâncește din cauza epidemiei de coronavirus, iar primele companii, printre care se numără Dematic, Interroll sau Linde, au anunțat că nu vor mai participa la LogiMAT 2020.

La foarte scurt timp după anunțul acestor companii, organizatorii LogiMAT 2020, expoziție de logistică programată la Stuttgart în perioada 10 – 12 martie, au anunțat anularea totală a evenimentului.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.