Știri

Portul Hamburg va afișa timpii de călătorie pe principalele coridoare

În cooperare cu furnizorul de servicii de localizare Here Technologies, Autoritatea Portuară Hamburg (HPA) poate acum să monitorizeze mai bine situația traficului pe principalele coridoare și să informeze șoferii de camion despre timpii de călătorie din Portul Hamburg.

HPA a lucrat împreună cu Here Technologies pentru îmbunătățirea administrării traficului de camioane în Portul Hamburg. Furnizorul de servicii de localizare și hărți digitale a anunțat că panourile digitale de informații din Port oferă șoferilor de camion informații relevante despre trafic, pentru a-i ajuta să navigheze în port.

Portul Hamburg va afișa timpii de călătorie pe principalele coridoare

Cu soluția Corridor Travel Time, HPA poate acum să monitorizeze mai bine situația traficului pe principalele coridoare și să administreze mai bine fluxurile de trafic. Panourile existente de informații pot afișa acum informații despre timpii de călătorie către destinații cheie din port, precum punctele de transfer al mărfurilor.

Soluția HERE se bazează pe date de la senzorii vehiculelor și utilizează servicii precum HERE Real-Time Traffic și HERE Routing pentru a oferi informații dinamice despre timpul de călătorie.

VEZI ȘI: Rezultatele detaliate ale testelor cu camioane autonome MAN din Hamburg

”Pentru prima dată, putem afișa timpii exacți de călătorie în Port, care ajută șoferii să plănuiască sosirea la intrările terminalelor. Comparațiile continue cu rutele alternative permit recomandări pentru evitarea ambuteiajelor sau planificarea sosirilor la podurile mobile cu timp scurt de deschidere. Cu informații suplimentare de la centrele de control al podurilor, recomandările despre rută se adaptează astfel încât să nu mai apară ambuteiaje în fața unuia dintre poduri”, a declarat Rando Schade, responsabil cu administrarea traficului rutier la HPA.

”În actuala criză de aprovizionare, managementul traficului în centrele logistice mari, precum porturile, este mai important ca oricând. Cu soluția Corridor Travel Time oferim HPA o modalitate eficientă de a rămâne informat despre situația actuală de trafic și putem ține la curent șoferii cu durata călătoriei către destinațiile lor”, a spus și Patrick Götze, șeful departamentului Transport & Logistics al HERE Technologies Northern Europe.

Din aceeași categorie...

Back to top button