Camioane

Poșta Croată a comandat 27 de camioane MAN TGM și TGL

La finalul lui 2017, importatorul MAN Truck & Bus din Croația a livrat 27 de camioane MAN TGM și TGL către Poșta Croată.

Ca răspuns direct la creșterea de volum, dar și din dorința de a ridica nivelul serviciilor poștale, în special pe segmentul de coletărie, Poșta Croată a achiziționat camioane MAN TGM și TGL.

Poșta Croată a comandat 27 de camioane MAN TGM și TGL

Cele 27 de camioane MAN TGL 12.250 4×2 BLs, TGM 15.290 4×2 LLs și TGM 18.290 4×2 BLs cu două axe echipate cu suprastructuri închise și vopsite în culoare galbenă comandate au intrat în serviciul poștal la începutul lunii decembrie 2017.

În prezent, serviciul poștal național din Croația utilizează aproape 1000 de vehicule cu două sau mai multe axe și aproximativ 1.900 de vehicule cu două roți (mopede, motociclete), care parcurg anual un total de aproape 40 de milioane de kilometri.

VEZI ȘI: Combi-CBE este cel mai nou stivuitor electric multidirecțional de la Combilift

Prioritatea principală a noilor camioane intrate în flotă este de a acorda suport rapid în cazul în care ceva nu merge bine în distribuția de colete sau crește volumul de transport.

În ceea ce privește suportul din partea producătorului de camioane, acesta este la cel mai înalt nivel și este furnizat prin intermediul unei rețele vaste de centre autorizate de service.

Din aceeași categorie...

Back to top button