ȘtiriTrailer

POWER LINE, noua gamă de semiremorci cu prelată Schwarzmüller

Schwarzmüller a lansat gama de semiremorci cu prelată POWER LINE, care au o greutate optimizată, eficiență mai mare și o productivitate crescută.

Schwarzmüller a prezentat o gamă complet nouă de semiremorci pentru transport internațional. Botezată comercial POWER LINE, această nouă gamă este disponibilă deja pentru comenzi, iar primele livrări se vor face la începutul anului 2021.

Noua gamă de semiremorci Schwarzmüller a fost dezvoltată de la zero și folosește materiale ultra-ușoare, extrem de rezistente, pentru a eficență maximă.

Noua gamă de semiremorci POWER LINE este disponibilă în 5 variante constructive și 25 de versiuni, toate fiind construite în sistem modular pentru a permite personalizarea lor în funcție de necesitățile clientului.

Primul element distinctiv al noilor semiremorci POWER LINE este înălțimea gâtului cadrului platformei de încărcare, care a fost redusă de la 150 la 125 mm, fapt ce îmbunătățește înălțimea interioară și crește volumul de încărcare. De asemenea, platforma de încărcare a ranforsată pentru a putea susține stivuitoare cu o greutatea pe axă de până la 7.200 kg, față de 5.460 kilograme, cât putea susține modelul anterior.

Desigur, toată gama de semiremorci POWER LINE este concepută din materiale ușoare, versiunea POWER LINE Cargo fiind cu aproximativ 800 de kilograme mai ușoară decât o semiremorcă similară.

VEZI ȘI: Active Sideguard Assist și Active Drive Assist 2 prezentate oficial de Mercedes-Benz Trucks

Inginerii de la Schwarzmüller au găsit soluții eficiente și în ceea ce privește geometrica cadrului și a punctelor de sudură, ceea ce contribuie de asemenea la o scădere a greutății semiremorcii. Noua structură modulară oferă numeroase avantaje suplimentare atunci când vine vorba de încărcarea mărfurilor, stabilitate, siguranță și eficiență.

Schwarzmüller POWER LINE, noua gamă de semiremorci cu prelată pentru internațional

Noua gamă de semiremorci Schwarzmüller a fost concepută pentru o productivitate mai mare, obținută prin posibilitatea de a transporta mai multă marfă, printr-o încărcare rapidă și manipulare mai facilă atât la punctele de încărcare și descărcare, cât și în centre logistice și spații mai înguste.

Având o masă proprie scăzută, se poate crește capacitatea de încărcare. Aceasta asigură o scădere a emisiilor de CO2 pentru că se reduce numărul de curse. În cazul curselor fără marfă scade și mai mult consumul de combustibil pentru că semiremorca este mai ușoară, iar asta înseamnă de asemenea emisii reduse de C02.

Noua gamă de semiremorci Schwarzmüller marchează aniversarea a 150 de ani de la înființarea firmei din Passau. Din secolul 19, cinci generații ale familiei au dezvoltat compania într-unul dintre cei mai importanți și versatili producători din Europa.

Gama POWER LINE este disponibilă în următoarele variante constructive:

  • Cargo pentru transportul de marfă paletizată;
  • Paper & Coil pentru transportul de hârtie și oțel, echipată cu elemente speciale;
  • Mega pentru transport de volum cu un spațiu interior mai generos;
  • Ultra-Long care oferă o suprafață de încărcare mai lungă cu 1.3 metri;

Din aceeași categorie...

Back to top button