Prăbușirea podului Morandi de la Geneva: Organele lui Marian Roșca au salvat alte trei persoane

Organele lui Marian Roșca au salvat alte trei persoane
Organele lui Marian Rosca, șoferul de camion român care și-a piedut viața în urma prăbușirii podului Modarndi de pe A10, au salvat trei persoane.

Familia lui Marian Roșca, șoferul de camion român în vârstă de 36 de ani, mort la spitalul San Martino în urma leziunilor suferite în urma prăbușirii podului Morandi, și-a dat acordul ca organele să fie donate.

Prăbușirea podului Morandi de la Geneva: Organele lui Marian Roșca au salvat alte trei persoane

În urma prelevării celor doi rinichi și a ficatul lui Marian, au fost salvate trei persoane.

Personalul medical de la spitalul San Martino, acolo unde Marian Roșca s-a stins din viață au catalogat gestul ca unul “profundă umanitate”, anunță site-ul rotalianul.com.

Originar din satul Curtișoara, județul Gorj, Marian Roșca lucra ca șofer de camion pentru compania franceză Alba Demenagements din Stains și urma să se căsătorească în acest an.

În dimineața zilei de 14 august 2018, camionul lui Marian Roșca, în care se mai afla și colegul său român, Anatoli Mălai (44 de ani), originar din Rep. Moldova, se afla pe podul Morandi în momentul în care acesta s-a prăbușit.

VEZI ȘI: Comandă record de 1.600 de camioane VW e-Delivery în Brazilia

În urma tragicului eveniment, Anatoli Mălai a murit pe loc, în timp ce Marian a fost salvat de sub dărâmături și transportat în stare gravă, cu răni la cap la spitalul San Martino, unde 2 zile mai târziu s-a stins din viață.

Corpul neînsuflețit a fost adus în țara, fiind înmormântat pe 22 august în satul natal.

Prăbușirii podului Morandi de la Genova a provocat moartea a 43 de persoane.

În prezent, autoritățile italiene derulează cercetări pentru a indentifica cauzele care au dus la această tragedie.

Follow #infotrucker