Prăbușirea podului Morandi de la Genova: Alba Demenagements este în doliu

Prăbușirea podului Morandi de la Genova: Alba Demenagements este în doliu
Compania franceză de mutări Alba Demenagements din Stains este în doliu după moartea celor doi șoferi de camion români, victime ale tragediei de la Genova, anunță transportinfo.fr.

Pe 14 august 2018, camionul companiei Alba Demenagements din Stains în care se aflau cei doi șoferi de camion, se afla pe viaductul autostrăzii A10 de la Genova în momentul prăbușirii celor 200 m a secțiunii centrale a podului Modandi.

Prăbușirea podului Morandi de la Genova: Alba Demenagements este în doliu

Din păcate, cei doi bărbați, cetățeni români stabiliți în Franța de mai mulți ani, au murit în accident.

Unul dintre aceștia, în vârstă de 43 de ani, era tatăl a trei, a murit pe loc, strivit de bucățile desprinse din pod, în timp ce colegul său, în vârstă de 36 de ani a fost scos de sub dărâmături de pompieri italieni și spitalizat în San Martin de Genova, în comă de gradul IV.

Din păcate, două zile mai târziu, Marian Roșca a pierdut lupta cu viața din cauza leziunilor profunde suferite.

Lui William Ben Loulou, managerul companiei Alba Demenagements din Stains, i-a revenit ingrata sarcină de a merge la Genova pentru a-i indentifica pe cei doi șoferi de camion români.

VEZI ȘI: Michelin a cumpărat aplicația mobilă TruckFly, dedicată șoferilor de camion

Afectat de această tragedie, acesta i-a chemat pe cei 30 de angajați pentru a discuta cu ei și a le ridica moralul, deoarece timp de o săptămână după tragedie, cei care se știau cu cei doi șoferi de camion români au fost în stare de soc.

Follow #infotrucker