Practicom dezminte acuzațiile potrivit cărora doi șoferi de camion ar fi fost lăsați în Germania

Practicom dezminte acuzațiile potrivit cărora doi șoferi de camion ar fi fost lăsați în Germania
Compania Practicom dezminte acuzațiile apărute în spațiul public potrivit cărora “doi șoferi de TIR au fost lăsați la gară în Germania [...] să ajungă în România cu ce găsesc.”

În urma informațiilor publicate în anumite grupuri de șoferi profesioniști din social media, potrivit cărora doi șoferi de camion au fost lăsați de Practicom la gară în Germania, infotrucker.ro a contactat compania cu scopul de a confirma sau infirma această informație.

Practicom dezminte acuzațiile potrivit cărora doi șoferi de camion ar fi fost lăsați în Germania

Conform Practicom, informațiile publicate în spațiul public au fost scoase din context “fără ca măcar cei ce au postat să fie implicați sau a avea informații minime.”

VEZI ȘI: Provocarea logistică pentru echipa BMW Team RLL

Cei doi șoferi de camion ai companiei au decis unilateral să întrerupă programul de lucru, fără a anunța în prealabil intenția lor, motiv pentru care “activitatea companiei Practicom a fost grav prejudiciată, prin absența nemotivatăde la locul de muncă.”

Compania asigură transportul șoferilor prin autocare proprii, iar locul în autocar este asigurat în urma unei planificari prealabile. În consecință transportul în România a celor doi șoferi de camion a efectuat printr-un furnizor terț.

În finalul poziției sale, Practicom a anunțat că va lua toate măsurile legale ce se impun împotriva celor care i-au prejudiciat activitatea și i-au alterat imaginea.

Practicom dezminte acuzațiile potrivit cărora doi șoferi de camion ar fi fost lăsați în Germania

 

 

Redăm integral poziția companiei Practicom cu privire la această situație:

“Bună ziua, 

Practicom dezminte acuzațiile potrivit carora 2 șoferi de tir ar fi fost lăsați în Germania.

Înțelegem exercitarea unor libertăți și anume pe acelea de libertate de exprimare, totodată mai întelegem că libertatea de exprimare nu poate prejudicia imaginea Practicom.

În legătură cu veridicitatea celor afirmate vă precizăm că cele postate în social media reprezintă scoaterea din context a unor evenimente și prezentarea unui informații fără ca măcar cei ce au postat să fie implicați sau a avea informații minime.  

Cei 2 soferi au decis unilateral de a intrerupe programul de lucruși fără a anunța în prealabil intenția lor.

Compania Practicom asigură transportul șoferilor prin autocare proprii, iar locul în autocar este asigurat în urma unei planificari prealabile. În consecință am asigurat transportul de intors în țară prin furnizor terț.

Activitatea companiei Practicom a fost grav prejudiciată, prin absența nemotivatăde la locul de muncă, prin imposibilitatea de a onora contractele în derulare cu clienții noștri.

Cei ce se fac vinovați de crearea acestor prejudicii vor fi sancționați conform legii, deoarece în societatea Practicom se respectă disciplina muncii, iar cei ce denigrează imaginea Practicom vor fi acționați în justiție pentru a plăti daunele create societății prin alterarea imaginii acesteia, pentru că suntem o societate care respecta legea, motiv pentru care toți cei care acționează ilegal, atât din interiorul societății, cât și din exterior vor răspunde legal.”

Follow #infotrucker